De pandemie heeft het rijgedrag veranderd en ook de autoverzekeringsprijzen. Personal Finance Insider schrijft over producten, strategieën en tips om u te helpen slimme beslissingen te nemen met uw geld. We ontvangen misschien een kleine commissie van onze partners, zoals American Express, maar onze rapportage en aanbevelingen zijn altijd onafhankelijk en objectief.

Sommige van de grootste verzekeraars van het land – Allstate, State Farm, Progressive, Erie en Nationwide – passen de tarieven aan om aan te passen wat er gaat komen als mensen weer gaan bewegen. Dierenverzekering vergelijken hier om goedkoop uit te komen.

Autoverzekeraars hebben de tarieven aangepast nadat de coronaviruspandemie de dagelijkse rijgewoonten veranderde.

Klanten van Erie, Progressive en State Farm in verschillende staten zouden de tarieven met maar liefst 13% kunnen zien dalen wanneer ze hun beleid vernieuwen.

Verzekering voor katten

Sommige klanten met Nationwide (met name het op het Midwesten gerichte Crestbrook Insurance) en Allstate’s Encompass-merk zouden de tarieven echter kunnen zien stijgen wanneer ze worden verlengd. Kattenverzekering voor goede behandeling.

Terwijl de tarieven constant veranderen, maken grote heraanpassingen van de prijzen tijdens de coronavirus pandemie dit een goed moment om rond te snuffelen, andere offertes van autoverzekeringen te vergelijken en te besparen.

Omdat er tijdens het coronavirus pandemie overal in het land bestellingen binnenkwamen, stopten veel Amerikanen effectief met autorijden.

Het betekende grote veranderingen voor de autoverzekeringssector, met minder ongevallen en minder claims.